POVODOM SMRTI MUŠKARCA ISPRED KOVID AMBULANTE, oglasilo MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Povodom netačnih informacija koje su se pojavile u pojedinim medijima, Ministarstvo zdravlja ovim putem obaveštava javnost da je danas u ulici Vojvode Stepe, ispred Doma zdravlja Voždovac (kovid ambulanta) preminuo muškarac (rođen 1965 godine), koji je bio na pregledu na VMA.

Nakon pregleda na VMA, pacijent je upućen na Infektivnu kliniku, ali mu je tokom puta naglo pozlilo, usled čega se vozilo u kojem je bio i zaustavilo ispred kovid ambulante Doma zdravlja Voždovac u ulici Vojvode Stepe.

Zdravstveni radnici DZ Voždovac su istrčali iz ambulante i pružili svu pomoć pacijentu, a ubrzo je na lice mesta stigla i ekipa Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć. I pored svih napora lekara, pacijent, koji je bio hronični bolesnik, je preminuo.

Ministarstvo zdravlja, kako prenosi Republika, još jednom apeluje na sva sredstva informisanja da prilikom izveštavanja o temama i događajima koji se tiču javnog zdravlja, uvek prednost daju proverenim, potvrđenim i tačnim informacijama, a ne senzacionalizmu i neproverenim informacijama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare