NAKON DRAME NA AO, ĐOKOVIĆ JE IPAK PRVI NOSIOC

Mnogi navijači Novaka Đokovića imali su novu besanu noć, jer je iz Australije stizala najava da bi ministar za imigraciona pitanja Aleks Hok mogao da deportuje najboljeg srpskog tenisera u noći između srede i četvrtka.

Očekivalo se da konačna odluka Hoka bude doneta pre žreba, koji je bio i odložen i počeo je sat i po vremena kasnije.

Šta se tačno dešavalo, to verovatno znaju samo Tenis Australija i ministar Hok, ali, odluka, za sada, nije doneta, a Novak Đoković je bio u glavnom žrebu, koji mu je doneo Miomira Kecmanovića za rivala u prvoj rundi.

Novak ima prilično otvoren žreb do polufinala, gde ga čeka potencijalni duel sa Zverevim ili Nadalom, dok bi u projektovanom finalu mogao da igra protiv Danila Medvedeva.

Novakovi navijači još nisu potpuno mirni, jer ministar Hok ima diskreciono pravo da ga deportuje u bilo kom momentu, čak i pred eventualno finale.

Naknadna deportacija Novaka bi potpuno ruinirala turnir, sam žreb i to bi bilo pogubno za prvi Grend slem turnir.

Takođe, sama objava Australijan opena na društvenim mrežama, gde su uz Đokovićevu fotografiju objavili da će prvi nosilac i devetostruki osvajač Australijan opena početi odbranu titule protiv Miomira Kecmanovića, dodatno učvršćuje verovanje da je Novak siguran i da će braniti titulu u Melburnu i da će napasi rekordnu 21. Grend slem titulu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare