DA LI MATEJ PERIŠ OVDE ULAZI U REKU!? Igor Jurić produbio misteriju

Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ i Centra za nestalu i zlostavljanu decu, na temu slučaja nestalog Mateja Periša (27) iz Splita, danas je ponovo izazvao nedoumicu i produbio misteriju. On se naime osvrnuo na snimke koji su se pojavili u javnosti.

Naveo da je zapostavljen snimak koji je objavljen pre nekoliko dana, a koji je plasiran kao video na kojem je prikazano kretanje nestalog Mateja Periše.

– Nekako je zapostavljen snimak u celoj priči, posebno onaj deo na kom je osoba koja pliva u Savi. Taj snimak se tada pojavio, otac Nenad Periš je rekao da na delu snimka na kojem se vidi osoba koja pliva u reci nije njegov sin i od tada to kao da je zaboravljeno. Taj snimak mnogo toga može da kaže u smeru pronalaska Mateja, ali i da pokaže da li neko namerno urušava istragu – navodi Igor Jurić, a prenosi Kurir.

 Ne postoji nijedan snimak na kojem se vidi da Matija ulazi u vodu. Ne postoji snimak koji pokazuje da se vratio stepenicama. Ta stvar je jako čudna. Moram da kažem da u celoj priči nešto ne štima. Mnogo je kontroverzi. Gde je ostatak snimaka, ceo taj deo grada je pod kamerama. Neverovatno je da mu se odjednom gubi trag… – navodi Igor .

U celoj priči, kako navodi, nešto ne „štima“. Mnogo je, kaže on, kontroverzi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare