OBDUKCIJA POTVRDILA DA JELENA MARJANOVIĆ NIJE UBIJENA

Jovana Marjanović (54) iz Niša, čije beživotno telo je pronađeno juče na Zlatiboru posle pet dana potrage, nije preminula nasilnom smrću.

Pretpostavke rezultata uviđaja, urađenog sinoć u mestu Tić polje gde je zatečeno njeno telo, zvnaično je potvrdila upravo završena obdukcija koja je odrađena po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu. Kako je „Blicu“ rečeno, isključena je mogućnost da je Jelena ubijena, a šta je neposredni uzrok smrti pokazaće hemijsko-toksikološka analiza koju će odbucent naknadno uraditi dostaviti Tužilaštvu.

Mrtvu Jovanu Marjanović juče je Tić polju, na oko kilometar od turističkog centra planine, pronašla grupa Užičana – dobrovoljaca koji su otišli na Zlatibor da njenim ćerkama pomognu u potrazi. Kraj njenog tela zatečena je boca alkoholnog pića i prazni blisteri najmanje dve vrste lekova što je ukazalo na pretpostavku da je Nišlijka izvršila samoubistvo.

Jovana Marjanović je bila vlasnica firme koja je na Zlatiboru izvodila podizvođačke radove na izgradnji manjeg građevinskog objekta. Sa svojim partnerom poslednjih dva-tri meseca stanovala je u iznajmljenom stanu u naselju Karaula. 

U sredu 22. decembra oko 20 Jovana je muškarcu sa kojim je živela rekla da ide da se malo prošeta i od tada joj se izgubio svaki trag. Kako se cele noći nije vratila u stan, a sve vreme joj je telefon bio nedostupan, njen parner je u četvrtak ujutro Policijskoj stanici u Čajetini prijavio nestanak.

Tokom dana policija je locirala Jovanin telefon, dva i po kilometra od njenog stana, pošto ga je preko puta NIS-ove benzinske pumpe na Zlatiboru, u vodovodnoj cevi, pronašao jedan radnik i uključio. Istim pravcem oko kilometar dalje uzbrdo nalazi se nenaseljena zaravan Tić polje. 

Ovde je, iza šume, u nedelju popodne pronađeno telo nestale žene. Prema priči Užičana koji su ga našli, a što je i potvrđeno posle uviđaja, telo se nalazilo u snegu kraj potoka, a kraj njega su zatečeni boca alkoholnog pića i prazna blister pakovanja dva leka. Osim njenih, drugih tragova u snegu nije bilo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare