ZEMLJOTRES NA MARAKANI: ŽESTOK SUKOB STANKOVIĆA I BORJANA

Kiks Crvene zvezde protiv Radnika na Marakani u ponedeljak izazvao je pravi zemljotres u svlačionici četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije. Prema saznanjima Kurira došlo je do verbalnog sukoba, a potom i svađe između trenera Dejana Stankovića i kapitena Milana Borjana.

Velike tenzije, višak adrenalina, interesovanje Sampdorije i Udinezea za Zvezdinog trenera i gubitak već upisanih bodova pred kraj prvog dela sezone uslovili su velike tenzije u Crvenoj zvezdi.

Kuljao je bes iz Dejana Stankovića koji nije mogao da oprosti sebi, ali ni fudbalerima na neplaniranom kiksu protiv Surduličana na stadionu „Rajko Mitić“ (1:1). Da zlo bude veće, Radnik je nedavno pobedio crveno-bele u Surdulici, tako da im je u prvom delu sezone otkinuo čak pet bodova. Previše. Od ekipe koja se bori da ne ispadne i koja bi bez tih pet bodova bila poslednja u ligi.

Dejan Stanković zamerio je svojim fudbalerima na pogrešnom pristupu meču protiv Radnika i neprofesionalnom odnosu. Vikao je, bes je kuljao iz njega, poručio im je da se ne slavi pobeda nad Bragom u kafani, a onda se odigra ispod nivoa protiv Radnika.

Došlo je i do nekih oštrijih reči, nije ih birao Stanković. Kapiten Milan Borjan koji ima veliki autoritet u svlačionici kao kapiten je odgovorio šefu ispred igrača i objasnio da „ribanje“ nije na mestu. Kao epilog cele situacije, dogodilo se da je Milan Borjan ispao iz kombinacije za današnju utakmicu protiv TSC u Bačkoj Topoli.

Izvesno je da tenzije nikako nisu dobrodošle Crvenoj zvezdi, posebno u periodu kada bodovno zaostaje za Partizanom pred zimsku pauzu. Opet, sa druge strane, možda je i dobro što su sve negativne stvari izbačene na površinu, što se raščistila situacija, kako bi crveno-beli sa novom i pozitivnom energijom na proleće krenuli u odbranu titule. Umešala se i uprava, pokušali su da se spuste tenzije i završi sezona.

Kriza na Marakani prouzrokovana je lošim rezultatima u Superligi, dok je u Evropi Crvena zvezda ostvarila nikad bolji rezultat, bila je prva u grupi Lige Evrope i kao takva direktno izborila prolaz u osminu finala, te zaradila 2.510.000 evra., prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare