DIJANA SPREMNA DA PRODA VELJU NEVOLJU! Hrkalovićeva traži da se nagodi, HOĆE DA KAŽE SVE ŠTO ZNA!

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović poručila je da je spremna za nagodbu sa tužilaštvom!

Hrkalovićeva, koja je uhapšena zbog sumnje da je pomagala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kao i zbog lične umešanosti u više mafijaških likvidacija, poručila je da je spremna na nagodbu sa tužilaštvom.

Nekadašnja državna sekretarka u MUP, koja je prebačena u zatvorsku bolnicu pošto se zarazila koronavirusom, zatražila je sastanak sa tužiocem i poručila je da je spremna na saradnju, prenosi Informer!

Ovaj zahtev Hrkalovićeve je došao nepunih nedelju dana nakoj što je objavljeno da je mafijaški bos Darko Elez potpisao sporazum o priznanju krivice kojim je dobio 15 godina zatvora, a obavezao se na saradnju sa srpskim i bosanskim organima u rasvetljavanju najtežih krivičnih dela. 

Upućeni u istragu kažu da je ovo razlog zbog kojeg je Hrkalovićeva naglo postala „saradljiva“, jer se, po svemu sudeći, plaši šta bi Elez sve mogao da ispriča nadležnim državnim organima.

– Kad je u pritvoru čula šta je Elez odlučio, dobila je pravi nervni slom! Ona se panično plaši Elezovog svedočenja i sada traži izlaz. Zahteva da se hitno vidi sa tužiocem i poručuje da nudi nagodbu – prenosi sagovornik Informera. 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare