BEBE IMUNIZOVANIH TRUDNICA IMAJU ANTITELA! Volela bih da se javno objavi lekar koji im je rekao da se ne vakcinišu!

Sedam trudnica i porodilja umrlo je u Srbiji od počekta masovne vakcinacije, jer su ih lekari pogrešno savetovali. Doktorka Ivana Đurđević Starović kaže kako trudnice moraju da se upoznaju sa vakcinacijom.

– Moja trudnica kada uđe u ordinaciju mora da zna šta znači vakcinacija, mora da bude potpuno informisana. Mora da bude upoznata šta može da se desi ako se ne vakciniše i šta se može desiti ako se vakciniše. Nađena su antitela u krvi ploda, to je dokazano, ako se vakcinišete. Mi ginekolozi moramo da predložimo. Volela bih da se javno objavi koji je lekar rekao trudnici da se ne vakciniše – priča Đurđević Starović.

Kada je reč o kovid pozitivnim trudnicama, Đurđević Starović je objasnila i koja je procedura u tim slučajevima. Dodaje i kako bebe koje su rođene od kovid pozitivne mame, ne mora da znači i da su one pozitivne.

– Na osnovnu njene kliničke slike se procenjuje i dalje se postupa. Najveći rizik da trudnice postavlja kada dolazi do predispozicija za povećani pritisak, rizik kod trudnica koje su gojazne, a veliki broj trudnica u tom trećem semestru dobije višak kilograma. Bebe koje su rođene od kovid pozitivne mame, ne mora da znači da su pozitivne – dodala je Đurđević Starović.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare