Afera Jovanjica: ZAKAZALI HAPŠENJE ANDREJA VUČIĆA?!

Afera Jovanjica trese Srbiju već duže vreme, ovih dana glavna tema u Srbiji je intervju predsednika poljoprivrednog dobra „Jovanjice“ Predraga Koluvije koji je pušten u kućni pritvor sa nanogicom.
Njegova izjava da su na njega vršeni stravični pritisci da za navodnu prozvodnju marihuane u „Jovanjici“ optuži Andreja Vučića, a da zauzvrat on bude oslobođen krivice i izbegne kaznu. Kako je Koluvija rekao, po nalogu nekoga iz kabineta Nebojše Stefanovića, tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova, od njega su tražili da krivicu za navodnu proizvodnju tona marihuane u “Jovanjici” svali na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Da je Koluvija pristao da lažno svedoči brat predsednika Srbije bio bi odmah uhapšen, tačnije prema navodima nalog za njegovo hapšenje bio je otkucan 14. Novembra 2019. godine.

Podsetimo, 26. Novembra 2019. godine policija je na poljoprivrednoj farmi Jovanjica kod Stare Pazove zaplenila 4,5 tone marihuane, gde su pronašli i ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima. Tom prilikom je uhapšeno čak 9 osoba, među njima je bio i Predrag Koluvija protiv kojeg je podignuta i krivična prijava, kako su tada prenosili mediji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare