HAOS! TUČA IZMEĐU MAJE I CARA?! Evo šta se desilo

Bivši učesnici Maja Marinković i Filip Car uplovili su u ljubavnu romansu, uprkos brojnim pokušajima da to demantuju tvrdeći da je reč samo o prijateljstvu.

Društvene mreže preplavili su brojni dokazi o njihovoj vezi, a tome su svedočili i ljudi iz njihovog okruženja – bivši učesnici „Zadruge“, koji su potvrdili da su u emotivnom odnosu.

Na njihovu vezu je, po svemu sudeći, stavljena tačka, i to na najgori mogući način – navodno žestokom tučom! Maja i Car su se nakon burne svađe navodno potukli u gluvo doba noći i na noge digli čitavu zgradu.

„To da ste videli… To je takav haos bio! Urlali su jedno na drugo, a onda je krenula tuča, nije se znalo ko tu koga… Maja je vrištala toliko da nas je sve razbudila, a baš je kasno bilo, pakao! Urlala je i plakala, on se drao kao lud“, ispričao je izvor, a komšinica je zabeležila i snimak iz stana pored onog u kom je došlo do fizičkog obračuna Maje i Cara.

„Maja i Filip Car ovde, stan do, Maja vrišti“, napisala je žena iz stana pored.

Pošto se saznalo za karambol koji je izbio između njih dvoje, oglasila se Maja, koja nije želela da previše detaljiše o ovom sukobu. Ona je potvrdila da je izbila žestoka svađa, ali da su uspeli da razreše nesuglasice.

– Što se tiče ovog snimka, jesmo se posvađali, ali ja sam pre toga bila izrevoltirana zbog jedne ženske osobe i onda smo se Filip i ja nešto posvađali. Brzo smo rešili to i ostavili iza nas, tako da je sada sve u redu – bila je jasna Maja.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare