BJELOGRLIĆ PRIZNAO DA JE PRETUKAO GAGU: 3 sata saslušavan u niškom Tužilaštvu, pušten da se brani sa slobode

Glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću posle jutrošnjeg saslušanja u niškom Tužilaštvu nije određen pritvor.

Kako se saznaje, on je u toku tročasovnog saslušanja i davanja iskaza u niškom Tužilaštvu priznao napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića s kojim se u toku noći između nedelje i ponedeljka sukobio u niškom hotelu Ambasador.

Naime, Bjelogrliću je rešenjem Osnovnoj javnog tužllašta u Nišu nakon saslušanja ukinuta mera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

– U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu odbarane tužilaštvo je odlučilo da mu ukine meru zadržavanja – rekao je portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević.

Saslušanje Bjeloglića počelo je oko 10 časova u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu povodom sumnji da je u ponedeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu „Ambasador“, rečeno je u tužilaštvu. Njemu je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog napada, a danas nakon saslušanja ukinuta je mera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

Antonijević je pre izvesnog vremena optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“, što je Bjelogrlić demantovao, uz tvrdnju da je prepiska lažirana.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare