OVO SU UČESNICI ZADRUGE 5! Sve je spremno za početak nove sezone rijalitija, počinje borba za 50.000 evra!

Najpoznatije imanje u Šimanovcima 5. septembra dočekaće najjače rijaliti-igrače svih sezona, koji su spremni na sve da bi došli do 50.000 evra.

Verni pratioci TV Pinka će od septembra imati prilike da gledaju petu i ujedno poslednju sezonu najgledanijeg rijalitija „Zadruga“. Ovih dana sve se zahuktava za početak haosa koji će se devet ili više meseci odvijati na najpoznatijem imanju u Šimanovcima. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, u petu sezonu ulaze dobro poznata imena omiljena u narodu. Po svemu sudeći, ovo će biti svojevrsno VIP izdanje „Zadruge“ sa najjačim rijaliti igračima.

Najveći rijaliti-gubitnik!

Miki Đuričić pogazio je svoju reč o tome da više nikada neće biti sa „šljamom“ iz „Zadruge“, pa zvanično ulazi u „Zadrugu 5“. Prvi čovek televizije Pink Željko Mitrović nedavno se u svom kabinetu sastao s Mikijem i s njim potpisao ugovor. On je između treće i četvrte sezone našao ženu Angelinu, s kojom je dobio ćerku Dunju. Đuričić je izgubio preko 100.000 evra time što ima kratak fitilj i uvek se pobije i ostane bez honorara.

Čovek koji Tomovića dovodi do ludila

Mensur Ajdarpašić napravio je pauzu od godinu dana i sad ulazi u novu sezonu, kako kaže, jači nekog ikad. On je osvojio treće mesto u „Zadruzi 3“ i ostavio jak utisak na publiku, koja ga je dovela do visokog plasmana. Tokom korone je dobio ogroman broj kilograma i nije želeo da ulazi u rijaliti dok ne smrša. On je Vladimira Tomovića doveo do ludila i uspeo da ga diskvalifikuje iz „Zadruge 3“.

U „Zadruzi 2“ ostala bez verenika

Starleta Aleksandra Subotić je, kako sama tvrdi, najplaćeniji rijaliti-igrač. Kako saznajemo, ona je uspela da postigne odličan dogovor sa TV Pink, suma novca koju je ugovorila dovoljna je da se starleta skući i kupi sebi i deci stan. Ona je u „Zadruzi 2“ ostala bez verenika Davida Dragojevića, ali je kasnije priznala da ga nikada nije ni volela.

Prošlu sezonu pobegli, valjda su sada ojačali?!

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević rijaliti-vezu su krunisali brakom. Dejan se odrekao brata Davida Dragojevića, ali je zato s bivšom snajkom Aleksandrom Subotić u dobrim odnosima. Njih troje će očigledno praviti razne spletke, samo ukoliko Dejan i Dalila izdrže, budući da su prošle sezone pobegli zbog pritiska ukućana i loših komentara upućenih upravo njima.

Preletač sa pištoljem i krimi-pričama

Nekadašnji učesnik „Parova“ Sarajlija Benjamin Spahović, koji je nedavno izašao iz zatvora, jedan je od učesnika „Zadruge 5“. On je postao poznat po incidentu koji se odigrao u vili „Parova“, kada je Benjamin mahao pištoljem pred drugim učesnicima.

Janjuš u sendviču između Koraćeve i Maje

Marko Janjušević Janjuš ponovo će okušati sreću na imanju u Šimanovcima. On je od samog starta deo ovog Pinkovog ostvarenja, pa je red da ga i zatvori. U prethodnim sezonama ostao je bez žene, ali i bez ljubavnice Maje Marinković. Ove sezone kaže da ulazi da zaradi, a da će mu u tome pomoći starleta Ana Korać, inače Majina najveća suparnica. Za Maju i Janjuša već se zna, a sa Koraćevom su pregovori u toku, budući da ima obaveza i napolju. Nema sumnje da će ova trojka u rijalitiju praviti lomove.

Skandal-majstor i rasturačica brakova

Tara Simov jedna je od sigurnih imena koja se nalaze na spisku za „Zadrugu 5“.

Mlada starleta otkriće je Pinka i pristala je da uđe u novu sezonu. Uspela je da rasturi brak repera Nenada Aleksića Ša, a onda ga je na sve to urnisala i u spoljnom svetu. Slupala mu je kola, ponizila ga i šutnula, uz obrazloženje da je psihopata. Ona je kroz prethodne sezone dobila epitet najomraženije ženske učesnice.

Zoran Zoki Šumadinac rešio je probleme sa srcem, pa sada ulazi u novu sezonu da nadoknadi sve propušteno.

Jutjub atrakcija i astrotumač spreman je kao zapeta puška za nove izazove. On u „Zadruzi 2“ umalo nije preminuo. Sada kada je sve pod kontrolom, ulazi u peticu da ih svojim pričama dovodi do ludila.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare