UDARNA VEST! BUBI I DŽALI ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU: Otkazan nastup na Ušću, evo ko će ih zameniti

Kako “Blic” prenosi poznatom reperskom dvojcu Džali Bratu i Bubi Koreliju zabranjen je ulazak u Srbiju. Ovaj muzički dvojac iz Bosne imao je zakazan nastup na muzičkom festival na Ušću. Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezervisan za nastupe trap izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Džalom, obavešteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

-Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu ” navode u Skymusicu.

Svima koji su kupili ulaznice za četvrtak, te ulaznice će važiti za sva tri preostala dana festivala, ili mogu izvršiti povraćaj novca na prodajnim mestima ili putem eFinity aplikacije.

Kapacitet ovogodišnjeg Belgrade Music Week festivala biće ograničen zbog Covid mera, pa organizatori iz Skymusica pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme, putem besplatne eFinity mobilne aplikacije, na fizičkim prodajnim mestima ili putem online prodaje na sajtu musicweek.

Od 27. do 29. avgusta na Ušću će, u okviru Belgrade Music Weeka nastupiti i Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Hurricane, Teodora Džehverović, kao i Gazda Paja, Voyage, Nucci, Angellina i mnogi drugi izvođači mlađe generacije. Music Week donosi najbolji provod u subotu, pa će osim Jelene Karleuše, te večeri nastupiti i Edita, Lexington, Kaya i Daniel Kajmakoski.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare