ŠA PREVARIO TARU? U gluvo doba noći uhvaćen u AKCIJI sa drugom devojkom!

Nakon što je raskinuo sa Tarom Simov, Nenad Aleksić Ša uhvaćen je u društvu druge devojke u gluvo doba noći, pa su sada isplivali svi detalji njihovog susreta.

Reper Nenad Aleksić Ša raskinuo je prošle noći sa sad već bivšom devojkom Tarom Simov i to preko Instagram storija, zbog toga što ga je ona javno ponizila pred celim prestoničkim splavom. Ona je bila u noćnom provodu, a na jednom led ekranu izašla je poruka ,,Tara, srećan raskid“. Besan i nervozan, Ša je objavio stori iz auta koji je nedavno pazario, a onda se desilo nešto zbog čega će Tara poludeti. 

Naime, na portalu Pink.rs isplivale su paparaco fotografije repera u zanimljivom društvu. Iako su svi mislili da je krenuo da se vidi sa Tarom Simov, sa kojom je prethodno raskinuo, ispred kafića se našao sa jednom devojkom, a to nije bila njegova atraktivna devojka i jednim gospodinom. 

Gospodin je bio odvojen od Ša i nepoznate devojke. Njih dvoje su sve vreme pričali dok su šetali psa.

Nakon što su raskinuli, Tara je nastavila da se provodi u noćnom izlasku, dok je Ša odlučio da joj uzvrati kontra napadom i otišao sa misterioznom devojkom u gluvo doba noći na piće. 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare