ZVEZDIN DRIM TIM – DEGENEK I DRAGOVIĆ U TANDEMU!

Dejan Stanković, trener crveno belih će za revanš utakmicu protiv Šerifa napraviti minimum 3 promene u odnosu na prethodnu utakmicu.
Jedna je prinudna i uslovljena crvenim kartonom koji je dobio Gelor Kanga. Dok se druge dve promena očekuju u odbrani, umesto Pavkova kao štoper će igrati Miloš Degenek, a na poziciji desnog beka trebalo bi šansu pre Gobeljića da dobije Milan Gajić.
Miloš Degenek, inače reprezentativac Australije, je u prošlom kolu prvenstva Srbije, u utakmici protiv Napretka, premijerno ove sezonu bio među starterima, dok je ostatak mečeva bio rezerva ili van protokola, uz retke ulaske. Kako je prethodnih dana moglo da se čuje, Degenek će dobiti poverenje trenera Stankovića.
Standardni štoper je Dragović, sutra će po drugi put igrati u tandemu sa Degenekom. Tako će se u velikoj borbi naći par centralnih defanzivaca, po ukusu navijača crveno belih.

Sutra, sa početkom u 19 časova Crvenu zvezdu očekuje važna utakmica protiv Šerifa. Domaćin utakmice je Šerif i utakmica će se igrati u Moldaviji, u Tiraspolu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare