MAJA BEROVIĆ: Treba kazniti Bubu i Jalu

Nakon poslednjeg skandala poznatih repera Bube Korelija i Jala Brata, ogladila se Maja Berović.

Naime, radi se o snimku koji se pojavio na internetu na kojem se vidi da telohranitelj Bube i Jale baca maloletnog dečka sa bine i nastavlja da fizički nasrće na njega. Pevačica koja je sarađivala sa njima na mnogobrojnim hitovima, prošle godine je iz nepoznatih razloga prekinula saradnju, sada je rekla:

„Ja kad sam izvodila njihove pesme oni su bili normalni momci bez ikakavih skandala, ali očito da se to promenilo. Ako me pitate konkretno u tom slučaju, ne podržavam jednostavno nikakav vid nasilja. Svako ko uradi bilo kakav nasilnički čin, treba da odgovara za to. Da li to bilo obezbeđenje, da l’ to bio taj neko lično… Obezbeđenje radi tu za nas i oni rade ono što im mi kažemo da rade. Tako da, svako treba da stoji iza svojih dela“, zaključila je Maja Berović.

Nekoliko desetina hiljada ljudi iz Srbije je potpisalo tu peticiju, nekoliko nastupa je otkazano, a oni su uputili javno izvinjenje.

„Nisam ispratila to za peticiju. Ne znam, ni jedan živ čovek na ovom svetu ne priznaje nasilje. Pogotovo kada se radi o tako mladim ljudima. Koliko znam taj dečko je maloletan, jednostavno bacati nečije dete sa bine je ispod svake ljudske normale“, zaključila je Maja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare