ĐANI UHVAĆEN KAKO SE LJUBI SA LJUBAVNICOM: Isplivale FOTKE i detalji AFERE pevača i atraktivne BRINETE?! (FOTO)

Pevač Radiša Trajković Đani, navodno je uhvaćen sa novom starom ljubavnicom.

Dugo se spekulisalo da je pevač viđen sa ljubavnicom u avionu, a sada se, navodno ispostavilo da je zapravo svoj rođendan proslavio sa njom, prenose domaći mediji.

Prethodnih nedelja u medijima je odjeknula vest da se Slađa i Đani razvode, a izgleda da je razlog tome baš ova zgodna lepotica. U pitanju je atraktivna brineta sa kojom je navodno Đani već uhvaćen na delu.

Naime, on je, navodno, na jednoj vikendici sa bazenom organizovao intimnu proslavu samo za njih dvoje. Prvo su započeli proslavu kraj bazena, uz skupu flašu pića, a potom je žurka prešla na intimnije mesto, gde vreli poljupci nisu izostajali, pišu mediji.

Isplivale su fotografije ovog, navodno novog ljubavnog para, a kako će na ove kadrove odreagovati njegova supruga Slađa, za koju se pričalo da je podnela papire za razvod braka, još dok je bila na odmoru, ostaje nam da vidimo.

Izvor:Printscreen Instagram

Đanijeva ljubavnica, izvesna Sanja, važi za jednu od atraktivnijih devojaka, za kojom mnogi uzdišu, ali izgleda da je popularni pevač uspeo da je osvoji.Već se ranije pisalo njihovoj ljubavnoj aferi, a Sanja vrlo vešto čuva njihove zajedničke slike još iz 2016. godine, prenose mediji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare