OBRAČUN KOD DESET BEZ LUKA Nebojša Stefanović: Ćevapi su odlični! Đuka: Nadam se da majstor za ćevape nije iz Ritopeka

Nebojša Stefanović, ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije, pohvalio se na Instagramu slikom porcije ćevapčića, na šta mu je oštrom porukom odgovorio Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS.

– Ovog puta ih nisam ja pekao pa su odlični -napisao je Stefanović uz smajlije i fotografiju porcije sveže ispečenih ćevapčića bez luka, ali sa tucanom ljutom papričicom.

Na njegovu objavu reagovao je stranački kolega Vladimir Đukanović provakativnom opaskom kojom je pokušao da ga poveže sa ozloglašenim kriminalnim klanom Velje Nevolje.

– Tolike godine se poznajemo, a iskren da budem nisam znao ministre ni jaja da umete da ispečete. Dobro je da znate sa ćevapima. Nadam se da majstor koji vas je učio nije iz Ritopeka – odgovorio je Đukanović u svojoj vajber zajednici.

Podsetimo, u tajnoj sobi kuće u Ritopeku u kojoj su pripadnici ozloglašenog klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja na najmonstruoznije načine mučili i ubijali žrtve, policija je otkrila i industrijsku mašinu za mlevenje mesa. Kako je izjavio predsednik Aleksandar Vučić, u toj mašini su Belivuk i njegovi ljudi mleli delove tela svojih žrtava, od toga pravili ljudske ćevapčiće i slali ih Radoju Zviceru, vođi kavačkog klana.

UDARNA VEST.rs(Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare