Šapić o Vučiću: U životu nisam sreo čoveka sa takvim političkim autoritetom

Na jučerašnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke jednoglasno je izglasano ujedinjenje sa strankom SPAS Aleksandara Šapića.

Šapić je izabran za potpredsednika Glavnog odbora SNS.

Gostujuću u jutarnjem programu na “TV Prva” Šapić je istakao da se ranije nije bavio politikom van lokala, tačnije Novim Beogradom. Naša politika se slaže sa politikom SNS, zato kažem da ovo ujedinjenje nije ništa neočekivano.

– Da podsetim, još 2016 godine sam ponudio da se ujedinimo.

Komentarišući svoje izjave od ranije o koaliciji SNS, kazao je da se tada nije slagao sa njihovim načelima, ali da se to kroz vreme promenilo.

– Čuo sam da sam dobro prihvaćen od strane sns, ni na jednom opštinskom odboru nije neko komenatrisano ujedinjenje sa Spasom. Pitajte Vesića da li je on srećan zbog ujedinjenja – rekao je Šapić.

On je izrazio zahvalnost zbog ujedinjenja.

Na pitanje da li će biti gradonačelnik rekao je da ta odluka još nije doneta.

– Na jesen ćemo znati ko će biti gradonačelnik, ako budem prvi na listi što da ne.

Voditi grad i voditi računa o organizaciji veoma je teško.

O Stefanoviću

– Ja najmanje imam pravo da o tome pričam, zaista ne znam šta se tu dešavalo, činjenica je da je odbor zamerao njemu mnogo stvari. Svi problemi treba da se rešavaju unutar stranke.

O sednici SNS

– Čeka nas težak period. Evidentna je situacija oko KIM i BIH, mi ovoga puta moramo da učinimo sve da se to ne slomi na Srbiji. Što se tiče pometanja u stranci o kojoj je pričao Vučić je normalno.

– Ipak Vučić ništa ne stavlja pod tepih, ne okreće glavu na probleme. To je pozitivno. Odkad sam ga upoznao malo bolje, neverovatnu percepciju ima da vidi stvari kakve jesu, u životu nisam sreo takvog čoveka sa političkim autoritetom.

UDARNA VEST.rs (Objektiv)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare