„MUČI ME OVO OKO KOSOVA“ Vučić očekuje nove pritiske na Srbiju narednih dana: Plašim se da će krenuti sa raznim čudima (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je današnju posetu Zlatiborskom okrugu obilaskom Priboja.

U Priboju će otvoriti hotel „Terme 36.6“, a potom i fabriku AFT. Predsednika je sačekao veliki broj građana. Predsednik je istakao da je zadovoljan, te da ga muče samo pritisci oko Kosova.

– Muči me ovo oko Kosova, za sve drugo bih mogao da kažem da smo završili, odnosno da smo krenuli nezaustavljivo, a ovo mi je.. Plašim se da će ovih dana da krenu sa raznim čudima, imam neka najave poltičkih događaja i pritisaka oko Kosova. Borićemo se, predaja nije opcija – rekao je Vučić.

Predsednik je izjavio da je za dovođenje još gostiju i još investitora važna izgradnja puteva. Najavio je i da sredinom oktobra kreće gasovod za Priboj i Sjenicu.


– Smejali su mi se kad kažem da je bolje nego ikada, a kada ih pitam zašto se smeju i kad je bilo bolje, ne znaju da odgovore – rekao je Vučić.

Predsednik je najavio i rekonstrukciju pruge, koja prolazi pored hotela.

– Neverovatno da ovako hotel izgleda. Čestitam vam i hvala vam što ste novac vratili u Srbiju – rekao je Vučić.

Vlasnika Despića će, kaže predsednik, odlikovati jer je jedan od onih koji ume da ceni i vidi promene i čovek koji je uložio i uradio mnogo za ovaj deo Srbije.

– Ponosan sam što sam danas ovde, mi možemo da uspemo samo ako imamo ljude kao što je porodica Despić. On je mogao lagodno da živi i da ništa ne ulaže. A rešio je da novac koji je teškim radom zaradio vrati u Srbiju i uloži u Priboj. U ovaj hotel će da dolaze ljudi iz cele Srbije, Nemci, Turci… Mi ćemo izgraditi put Priboj – Kokin brod, velika stvar. Hvala vam što ste uložili novac u Srbiju, želim vam mnogo uspeha. Ovo je čudesno šta ste napravili – rekao je Vučić i dodao:

– Čestitam Pribojcima pošto su oni i među najboljim gradovima u Srbiji i kada je procenat vakcinacije u pitanju – naglasio je predsednik.

Nekadašnji hotel „Priboj“, koji se nalazi u centru starog Priboja, otvoren 1950. godine, kasnije poznat pod imenom hotel „Bić“, od danas, potpuno renovinar, nosi naziv „Terme 36.6“.

AFT je nemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom delova za automobilsku industriju i koja će danas zvanično otvoriti svoju fabriku i u Priboju.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare