ŠA I IVANA SE SUTRA RAZVODE?!

Nakon što je reper Nenad Aleksić Ša u rijaliti projektu Zadruga 4 prevario svoju zakonitu suprugu Ivanu Aleksić, doneli su odluku da se razvedu.
Nakon što je Ša javno prevario svoju suprugu sa Tarom Simov u medijima su se pojavile različite informacije vezane za Ivanine odluke koje se tiču razvoda braka i podele imovine. Mediji su pisali da je žena repera odlučila da podnese tužbu za razvod braka nakon njegove afere sa Tarom Simov u „Zadruzi 4“, ali to nije sve, takođe su preneli i da će ona na sudu zahtevati da joj pripadne sva imovina koja je u zajedničkom vlasništvu, osim stana i kozmetičkog salona, Ivana i Nenad u svom vlasništvu imaju i kafić, koji se nalazi u blizini njihove zgrade, a reperova supruga namerava da potražuje i tu nekretninu.

Međutim pre nekoliko dana u Zadrugu je stiglo pismo Velikog šefa. U pitanju je bio pravilnik o sporazumnom razvodu, koji je Ša dobio kako bi se bolje informisao o svemu što ga čeka. Reper je naglas pročitao ceo pravilnik o sporazumnom razvodu, a onda su usledila pitanja zadrugara. Na šta je on rekao da se oseća „top“. Nakon toga, njegova sadašnja devojka, Tara Simov, je zbog agresivnog ponašanja diskvalifikovana iz Zadruge.
Za sutra je zakazano ročište za razvod braka, da li će se Ša razvesti od svoje dugogodišnje supruge, da li će se međusobno boriti ko ima više prava nad imovinom ili će sve rešiti mirnim putem, ostaje nam da sačekamo do sutra i saznamo nakon što se Ivana i Ša nakon skoro 9 meseci sretnu oči u oči.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare