JELENA KARLEUŠA SE VAKCINISALA U TC UŠĆE i time podržala akciju “Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti”! Otkrila je i za koju vakcinu se odlučila

Na trećem spratu TC “Ušće” u Beogradu organizovan je novi vakcinalni punkt koji je počeo sa radom danas od 9 sati. Planirano je da radno vreme tog punkta bude od 9 do 21 sat. Otvaranju vakcinalnog punkta prisustvuje zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Ovom prilikom vakcinisala se i pevačica Jelena Karleuša i na taj način podržala kampanju “Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti”.

Karleuša je svoju odluku saopštila juče putem Instagrama gde je navela da poziva sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kako bismo se što pre vratili normalnom životu.

Karleuša je ispunila obećanje, došla i vakcinisala se, kako je rekla na ovo se odlučila jer želi da preko svoje popularnosti utiče i apeluje na ljude da urade isto. Pevačica je dodala i da je primila Fakzer vakcinu i da ništa nije bolelo.

– Ovo je velika stvar za Srbiju, ne samo da imamo vakcinu, možemo da biramo. Svi zajedno zaslužujemo normalizaciju života. Kako mi je gospodin Vesić rekao, fali nam 80.000 do pola miliona vakcinisanih, nadam se da ću bar malo doprineti nečemu što nije stvar politike već čitave planete. Pozivam sve javne ličnosti da slede moj primer i sve ljude koji žele normalno da žive – rekla je Karleuša nakon vakcinacije.

– Ja sam primila Fajzer vakcinu i ništa nije bolelo. Zbog naših zdravstvenih radnika, zbog trudnica koje gube živote, zbog dece koje su počele da oboljevaju ja sam htela da iskoristim svoju popularnost. Ovo ništa nije obavezno, ovo je jedan apel ko želi da pomogne da uradi ovo. Mi smo srećna zemlja, jer mi možemo i da biramo koju ćemo vakcinu uzeti – rekla je Karleuša.

Vakcinalni punkt organizovan je kao i oni na Beogradskom sajmu i “Bel ekspo” centru. Predviđeno je da građane pregledaju četiri lekara. Nakon pregleda građani odlaze u kabine za vakcinaciju, biće ih četiri.

Prvih 100 koji dođu da se vakcinišu dobiće vaučere od 3.000 dinara. Prvih 50 koji dođu u petak ujutru dobiće vaučere od 5.000 dinara, a prvih 50 koji dođu u subotu vaučere od 3.000 dinara.

UDARNA VEST.rs (Objektiv)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare