NOVI DOKAZI O MONSTRUOZNIM UBISTVIMA! PEŠKIRI NATOPLJENI KRVLJU U AUTOMOBILIMA VELJE NEVOLJE

Istražitelji su, osim u vikendicama u Ritopeku i na Rudniku, tragove ljudske krvi pronašli i u vozilima koja su koristili članovi klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Tragovi za koje se sumnja da su ljudska krv pronađeni su u „opel astri“, ali i „pasatu“ koje su članovi grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kako se sumnja, koristili tokom otmice i ubistva „pink pantera“ iz Niša Milana Ljepoje.

Kako Kurir saznaje, u automobilima su otkrivene i hirurške rukavice, krvavi peškiri, ali i baterijske lampe, kačketi i drugi rekviziti, za koje se sumnja da su ih članovi surovog klana koristili tokom izvršenja krivičnih dela.

U drugom autu, „opel astri“ čiji je vlasnik uhapšeni Vlade Draganić, na koga se vodi i kuća u Ritopeku u koju su, kako se sumnja, dovodili žrtve, brutalno ih mučili i ubijali, takođe je nađena krv, piše Kurir.

Osim krvi, u „astri“ su bile i hirurške i radne rukavice, folije, baterijska lampa, konopac, ali i magnet oblepljen lepljivom trakom. Ne isključuje se mogućnost da je i magnet korišćen za izvršenje krivičnog dela…

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare