BEZ MAFIJAŠKIH LIKVIDACIJA na ulicama Beograda od hapšenja grupe Velje Nevolje?!

Srbija, posebno ulice Beograda postale su glavno mesto za mafijaške obračune. U periodu od septembra do februara, desilo se čak 5 mafijaških obračuna. Pripadnici kriminalnih grupa obračunavali su se na ulicama, tržnim centrima, pred svedocima, decom, pa čak i na mestima koja su pokrivena sigurnosnim kamerama.
Početkom februara ove godine, razbijena je kriminalna grupa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i čini se da su od tada ulice mirnije, ni jedno kriminalno ubistvo se nije dogodilo.
Stručnjaci za bezbednost navode da je za očekivanje, da iz straha da ne budu razotkriveni u Srbiji zbog akcije Mupa koja se sprovodi proteklih meseci u Srbiji po instrukcijama ministra Aleksandra Vulina, mafijaški obračuni budu u zemljama regiona ili pak na teritoriji drugih EU zemalja.
U Srbiji je u proteklih godinu dana ubijeno više osoba, Marko Vuković Januar 2020, Aleksandar Halabrin Maj 2020, Strahinja Stojanović Septembar 2020, Aleksandar Šarac Oktobar 2020, Bojan Mirković Novembar 2020, Timotije Stojanović Džimi Januar 2021 i Zoran Uskoković Skole Januar 2021. Pored ovih ubistava, postoji i spisak osoba koje se vode kao nestale, a postoji sumnja da su u pitanju osobe koje su likvidirane.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare