ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ SE POZIVA I NA KATOLIKE?!

Zahtev premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića za smenu ministra Pravde Vladimira Leposavića, zbog izjave da ne može da prizna da se u Srebrenici dogodio genocid, nije prošao kako je premijer zamislio. Naime, ministar je odbio da podnese ostavku i premijer će kako bi obezbedio većinu u Skupštini, morati da potraži pomoć Mila Đukanovića i njego stranke DPS.
Pojedine stranke, uz čiju pomoć je Krivokapić i došao na vlast, ne kriju nezadovoljstvo prema potezima koje on vuče posebno kada je reč o identitetskim pitanjima, a koji po svemu sudeći liče na poteze diktata zapadnih ambasada i politiku koja je svojstvena Milu Đukanoviću.
Krivokapić je prethodnih dana izneo niz uvreda na račun ministra, kao to da je ministar kadar Demokratskog fronta koji zajedno sa međunarodnom zajednicom ruši njegovu Vladu.To je, kako je rekao, saznao na Uskršnjoj misi u Baru.
Iako nije zvanično objavljeno, smatra se da će smenu ministra podržati poslanica DPS, URA Dritana Abazovića, Bošnjačke stranke, Albanske liste i Socijaldemokrate.

Patriote, zvane „Komite“ protestvovale su nezadovoljne zbog Zakona o državljanstvu, kako prenose mediji, pristalice patriota su izazivale haos, divljale, tukle i vojnike. Tim povodom oglasio se Milan Knežević, predsednik parlamentarnog Odbora za odbranu i bezbednost i rekao:

-“ Obaveštavam ministra Sekulovića, poznatijeg kao Batistutu, da ću zbog prebijanja Raja Čanjaka, oficira VCG, od strane komita, uz prećutno saučesništvo policije, inicirati njegovo saslušanje na Odboru za bezbednost. Ako neko treba da podnese ostavku, to je Batistuta.“


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare