ZVICER POSLAO NOVE UBICE DA ZAMENE VELJU?!

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer poslao je nove ljude da zamene uhapšenog Veljka Belivuka i završe poslove koje je on trebalo da uradi.

Posle hapšenja Velje Nevolje i njegove kriminalne organizacije, koja je bila bliska sa kavačkim klanom, vođa „kavčana“ je poslao zamene u prestonicu Srbije. Radoje Zvicer je u Beograd poslao nove ljude koji treba da završe poslove koje je Belivuk započeo.

Kotoranin D. P. (33), kod kojeg je na Vračaru pronađen pištlj sa izbrušenim serijskim brojem, samo je jedan od poslednjih koji su doputovali u Beograd po direktivi Radoja Zvicera, kako bi organizovali narko-biznis koji im je ugrožen hapšenjem Velje Nevolje, prenosi Republika.rs.

– Srpske službe bezbednosti su primetile pojačanju aktivnost bezbednosno interesantnih osoba, koje se dovode u vezu sa kavačkim klanom. Zato je stepen bezbednosti podignut na najviši nivo – ističe sagovornik, prenosi Republika.rs.

On otkriva i da je kod njega, osim pištolja, pronađeno i pet metaka, kao i legitimacija jednog od policijskih sindikata. 

 Osumnjičeni važi za osobu od poverenja Novljanina D. V. (28), koji je više puta bio privođen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvima suparnika, ali nikada nije procesuiran za to. D. V. je odmah po dolasku u Beograd stavljen „na mere“ i primećeno je da, između ostalog, posećuje streljane u kojima je iz automatske puške vežbao gađanje – ističe izvor.

Sagovornik objašnjava da „kavčani“ ni po koju cenu ne žele da izgube tržište, a ujedno i pokušavaju da zastraše konkurenciju i eliminišu potencijalne svedoke.

 Hapšenjem Belivuka, njihovi poslovi su ugroženi. Zbog toga su odmah reagovali i u Beograd poslali ljude od poverenja da završe započete poslove, zastraše svedoke i konkurenciju i pruže podršku Belivuku na svaki način – poručuje sagovornik.

UDARNA VEST.rs(Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare