ŠA POKUŠAO DA UBIJE SVOJU BIVŠU DEVOJKU I SEBE?!

Učesnik rijaliti Zadruge, reper Nenad Aleksić Ša je pre nekoliko godina pokušao da ubije sebe i svoju bivšu devojku iz ljubomore i posesivnosti kada je htela da ga napusti. Po svemu sudeći, ni Taru Simov ne čeka ništa bolje.
Tara i Ša su uplovili u ljubavnu romansu i pored toga što je Ša ušao kao srećno oženjen čovek. Njih dvoje su sada zvanično momak i devojka, međutim kontroverzni učesnik rijalitija Ša već neko vreme, iako ga godinama gledamo na malim ekranima u ovakvim tv projektima kao stabilnog, pokazuje užasne osobine koje ukazuju na to da on ima izraženu posesivnost i veliku dozu ljubomore prema Tari.
Reper svojoj devojci zamera sve – od toga kako joj stoji kosa, koliko joj je kratak šorts, da li ima dekolte, da li je slučajno pogledala nekog muškarca ili s njim popričala do toga sa kakvim devojkama se druži na imanju u Šimanovcima.
Kako saznajemo, Ša je kada je imao dvadesetak godina odlepio za zgodnom devojkom iz svog kraja, sa Fontane. U pitanju je bila crnka, baš nalik Tari. Sve je bilo super neko vreme, a onda se on pretvorio u manijaka i tiranina i nije joj dozvoljavao nigde da mrdne iz kuće. Ona je bila mlada, mlađa od njega, slobodna i moderno obučena kao i svako mlado žensko sa atributima i to je volela da ističe. Njemu se ona baš takva dopala. Onda je odjednom napravio lom, kada ju je video kako dolazi sa kafe na kojoj je bila sa drugaricama, naime, nije mu se dopalo kako je bila obučena. Tada je počeo pakao, vređao ju je, nazivao najružnijim imenima, zabranio joj je da se tako oblači. Kako saznajemo, on joj je tada pocepao i zapalio garderobu. Od tada je ona počela da trpi njegovu torturu, počela je da vene, čak je i svojoj mami rekla ukoliko prođe neko vreme, a da joj se ne javi, da to može značiti da joj je Ša nešto uradio.
Pokušala je i da ga ostavi, ali on joj je zapretio da će da je ubije. Kako saznajemo, jedne večeri joj je sipao veliku dozu lekova za spavanje u čaj, a i sebi, nameravajući da ih ubije oboje. Kako je njena majka bila upućena u celu njihovu situaciju, uplašena jer joj se ćerka ne javlja, otišla je na vrata i pozvala Hitnu pomoć. Provalili su i zatekli su ih komirane, bez svesti. Ša je, nadajući se da ih niko neće pronaći, sastavio i oproštajno pismo.
Na sreću, izbegnut je tragičan ishod. Od tada Ša ima zabranu prilaska toj devojci.
Da li je Ša Tari ispričao detalje ove ljubavne priče?
Tara je počela da se plaši reperove ljubomore koju u poslednje vreme ispoljava. Nakon devojačke žurke na Rajskom ostrvu, Tara je prokomentarisala Ša da se trudila da izbegava škakljive teme sa zadrugarkama, kako ne bi došla u neprijatnu situaciju da puste klip i da se Ša na nju naljuti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare