MUK U VRANJU: Telo Lazara (19) pronađeno u trnju i šipražju kod surduličke poljoprivredne škole

Policijskoj stanici u Surdulici jutros u 8 i 30 časova prijavljeno je da je pronađeno telo na oko 800 metara udaljenosti od poljoprivredne škole „Josif Pančić“ u blizini Surdulice, potvrđeno je Kuriru u PU Vranje.

Telo je pronađeno u nedostupnom delu parcele uraslom u bagrenju i trnju. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Vranju koje je ovlastilo policijske službenike PS u Surdulici da izvrše uviđaj.

Uviđaju je prisustvovao i doktor mrtvozornik.

U džepu nesrećnog mladića pronađeni su recepti za lekove na ime Lazar Lj. Prema navodima policije na osnovu fotografije koja je data u objavi za nestalim licem utvrđen je identitet mladića, da se radi o Lazaru Lj.

Na telu mladića nema tragova nasilne smrti, kažu u policiji.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju biće izvršena obdukcija tela, na osnovu koje će se utvrditi pravi uzrok smrti devetnaestogodišnjeg mladića.

Podsećamo, nestanak Lazara Lj. rođenog 2002. godine prijavljen je policiji u subotu 20. marta., potvrđeno je Kuriru u PU Vranje. Policija je odmah počela da traga za njim i dala je objavu za nestalim licem na teritoriji cele Republike Srbije.

UDARNA VEST.rs(Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare