MILOVAN TADIĆ IZVEDEN IZ PRITVORA: Veljin saradnik sa lisicima i bukagijama sedeo u sudnici

Jedan pripadnik Belivukove grupe juče je doveden u Palatu pravde zbog ubistva iz 2015. godine, za koje je optužen.

Milovan Tadić Miksa (33), pripadnik kriminalne organizacije Veljka Belivuka, koji se od 4. februara nalazi u pritvoru u Ustaničkoj ulici u Beogradu, doveden je juče iz pritvora u Palatu pravde, kako bi prisustvovao suđenju zbog optužbi da je u decembru 2015. nasmrt pretukao Slobodana Vasića isped kluba „Tilt“ u Beogradu.

Tadić je sve vreme imao lisice na rukama i bukagije na nogama, a na pitanja sudije je odgovarao uz osmeh.Na pitanje sudije da li je od prošlog suđenja menjao adresu, Tadić je odgovorio:

– Nalazim se u pritvoru u Ustaničkoj. Za koja dela se teretim i dalje ne znam – uz osmeh je poručio Tadić, a drugo pitanje sudije koje se odnosilo na njegov emotivni statrus, takođe je izazvalo njegov smeh. – U vanbračnoj zajednici sam, ali ne sa istom ženom od prošlog puta – rekao je optuženi, aludirajući na to da je ranije bio veren sa starletom Tijanom Ajfon. Na jučerašnjem ročištu, Radovan Karadžić, sudski veštak, govorio je o povredama koje je zadobio pokojni Slobodan Vukić.

Istakao je da je udarac u trbuh bio teška povreda. – Splet svih okolnosti doveo je do smrti. Radi se o posledično-uzročnoj vezi – rekao je Karadžić. Podsetimo, Tadić je optužen da je Vukiću kobne večeri zadao udarac u stomak koji je izazvao oštećenje unutrašnjih organa, a kasnije i smrt.

UDARNA VEST.rs(Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare