GLIGORIJEVIĆ I BELIVUK SU SE VIDJALI U DRUŠTVU PRIPADNIKA ŽANDARMERIJE U ODŽACIMA?!

Operativne informacije ukazuju da su se Veljko Belivuk i Aleksandar Gligorijević sastajali u Odžacima u prisustvu policijskog službenika.

Aleksandara Gligorijević (42), koji je nestao sredinom prošle godine, navodno se u Odžacima sastajao sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, a njihovim sastancima je navodno prisustvovao i jedan pripadnik MUP, prenosi Kurir.

Gligorijević je bio predsednik FK Tekstilac iz Odžaka, a na društvenim mrežama objavljivao je fotografije sa Belivukom, ali i ostalim uhašenim pripadnicima njegove grupe. Prema operativni saznanjima do kojih se došlo tokom istrage o klanu, susretima Belivuka i Gligorijevića prisustvovao je policijski službenik iz kabineta komandanta Žandarmerije.

– Gligorijević, zvani Puki, bio je zadužen za navijače Partizana sa severa naše zemlje. Pripadnik Žandarmerije, koji je brzo napredovao u proteklih nekoliko godina, prema informacijama iz istrage, išao je sa Belivukom na sastanke u Odžake i bio prisutan kada su njih dvojica dogovarala organizovanje navijača – otkriva izvor Kurira.


Podsetimo, Gligorijević je na svom Instagramu isticao da je član Belivukove „navijačke“ grupe Principi. O njegovoj sudbini ništa se ne zna već mesecima, a njegovo ime pomenuo je nedavno i načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, navodeći da je porodica prijavila nestanak.

– Sumnja se da je Gligorijević, koji je 2004. bio osuđen na 15 godina zatvora jer je svojevremeno bio i pripadnik kriminalne grupe Firma koja je bila ogranak zemunskog klana po izlasku iz zatvora blisko sarađivao sa Belivukom i Principima, ali se još uvek proverava kada je i zbog čega „pukla“ ta saradnja. Proverava se i uloga Žandarma koji se sastajao sa njima – otkriva izvor. 

UDARNA VEST.rs(Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare