GORAN PAPIĆ DAO OSTAVKU ODMAH PO DOLASKU VULINA NA ČELO MUPA?!

Goran Papić, koji je danas uhapšen, nekada je bio zamenik načelnika SBPOK. Ostavku je podneo samo nekoliko dana nakon imenovanja novog ministra policije Aleksandra Vulina, krajem oktobra prošle godine.

Navodno, njegovo prvo radno mesto u MUP bilo je u Odeljenju za poslove bezbednosti pri kabinetu ministra policije, a pominjalo se i da je radio u Odeljenju za opservaciju i dokumentaciju i u Službi za specijalne istražne metode, da bi na kraju završio u SBPOK.

Inače, u vreme dok je na čelu policije bio Nebojše Stefanovića, Papić je brzo napredovao u karijeri, često je u javnosti istican kao visoki funkcioner MUP.

U javnosti je neretko povezivan i sa nekadašnjom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović, sa kojom je navodno bio izuzetno blizak, o čemu svedoči i zajednička fotografija, koju Kurir objavljuje. Navodno, bio je njen čovek od poverenja.

I Papić i Hrkalovićeva su se pominjali u aferama vezanim za prisluškivanje predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice.

Papić je kum Nebojše Stefanovića. Njegov brat je biznismen Aleksandar Papić, čije se ime pominjalo veoma brzo po hapšenju kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare