EKSKLUZIVNO! BIVŠI MINISTAR POLICIJE O AFERI „BELIVUK“! Stefanović: Pohapsiti sve koji su Vučiću radili o glavi!

Nema sumnje da je krajnji cilj zavere protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića bio nasilno preuzimanje vlasti i države! Kriminalna operacija tog obima ne bi bila moguća bez podrške nekoga iz samog vrha države i verujem da će svi koji su u tome učestvovali završiti u zatvoru! 
Ovo kaže Nebojša Stefanović, bivši ministar policije i aktuelni ministar odbrane, koji se izjavom za Informer juče prvi put oglasio posle hapšenja klana Veljka Belivuka i zvanične potvrde da su predsednik Vučić i članovi njegove porodice bili nelegalno prisluškivani i praćeni. Stefanović, koga pojedinci javno sumnjiče da je i sam učestvovao u zaveri, kaže da je najvažnije da se istraga dovede do kraja.

Očekujem rezultate

Prema njegovim rečima, jako je važno da je država otkrila i stopirala zaveru čiji je cilj bio nasilno preuzimanje vlasti.

– Dobra vest je da je osujećeno ugrožavanje života predsednika Republike i članova njegove porodice, što je očigledno bio plan. Ovako obimna kriminalna operacija ne bi bila moguća da nije imala direktnu ili posrednu podršku nekoga iz samog vrha države, bilo da je reč o Vladi ili vrhu pravosuđa. Ne treba da budemo iznenađeni ako se u nastavku krivičnog postupka ispostavi da su ljudi iz samog državnog vrha bili na strani mafije u pokušaju svrgavanja vlasti. Kao neko ko dobro poznaje profesionalnost i moralne kvalitete ogromne većine pripadnika naših službi bezbednosti i pravosuđa, uveren sam da će njihov rad vrlo brzo doneti rezultat i da će se svi koji su učestvovali u ovom mračnom poduhvatu naći iza rešetaka dugi niz godina – rekao je za Informer Stefanović.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Informer.rs)

 

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare