Potvrđene najgore noćne more: Evo ko su IZMASAKRIRANI navijači čije su fotografije objavljene sinoć

Nakon Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost pokazane su fotografije uznemirujućeg sadržaja.Kako Objektiv.rs prenosi na fotografijama žrtava koje su sinoć prikazali pripadnici državnog vrha, nalaze se navijač Crvene zvezde Zdravko Radojević iz Koteža i pripadnik Partizanove navijačke grupe Goran Veličković Goksi.

Treća žrtva čije se ubistvo stavlja na teret Belivukovoj grupi je Milan Ljepoja, za koga se pisalo da je jedan od vođa grupe “Pink panter”.

Podsetimo, Veličkovića je poslednji put videla supruga 3. avgusta u Višegradskoj ulici, u samom centru Beograda u popodnevnim satima. Te večeri se inače nije vratio kući, niti se javljao na telefon porodici i prijateljima.

Ubijeni Zdravko Radojević je, takođe, bio s one strane zakona i, prema nezvaničnim navodima, bio je u poslu sa kokainom.

To Belivuku i Miljkoviću nije smetalo dok je Radojević imao “sitno na prodaju”. Međutim, pretpostavlja se da je i on počeo da diluje veće količine i tada dobio prvu opomenu. Belivuk i Milojević su mu isprva rekli da im se “ne meša u posao” i “ne zalazi na njihovu teritoriju”. Radojević je međutim nastavio sa “poslom” i nije se obazirao na upozorenja i pretnje.

Podsetimo, Velja Nevolja i njegova ekipa uhapšeni su 4. februara na nekoliko različitih lokacija. Oni se sumnjiče za najteža krivična dela – ubistva, otmice, reketiranje, dilovanje droge…

UDARNA VEST.rs (Izvor:Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare