Najavljeno MASOVNO SAMOUBISTVO u Srpskoj! Interpol MUP-u izdao dramatično upozorenje

Kako prenosi Objektiv.rs, ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apelovalo je na sve roditelje da provere aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama, nakon što je dobilo obaveštenje od Interpola da je na TikToku za danas najavljeno masovno samoubistvo mladih osoba na ovoj društvenoj mreži.

– Stoga Ministarstvo apeluje na sve roditelje, posebno na one koji znaju da su njihova deca aktivna na društvenim mrežama i da imaju profil na TikTok-u, da odmah provere aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama. Takođe da im ovih dana posvete posebnu pažnju, u smislu stalnog nadzora – apeluju iz MUP-a na roditelje.

Iz MUP-a napominju da se prema do sada prikupljenim informacijama, ovaj poziv odnosi na lokalnu TikTok grupu u Rusiji, ali da je ipak u cilju prevencije bilo kakve negativne posledice potrebna maksimalna opreznost.

– Na teritoriji Republike Srpske već se vrše provere navedene informacije, odnosno da li je bilo evidentiranih prijava da se navedeni ili slični sadržaji dele – zaključuju u Ministarstvu.

Udarna vest.rs(Izvor:Objektiv.rs)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare