Sprega funkcionera i mafijaša u zaveri protiv predsednika Vučića

Najokoreliji kriminalni klanovi sa naših prostora, čije su vođe Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Darko Elez nedavno uhapšeni, bili su deo čitave zavereničke mreže koju su s delom državnih funkcionera iz policije, ali i pravosuđa, pleli oko predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, a sa monstruoznim krajnjim ciljem – likvidacijom šefa države i preuzimanjem političke moći!

Kako prenosi Kurir.rs, ovakav zastrašujući plan nije veliko iznenađenje za sagovornike Kurira, bezbednosne stručnjake, naročito, kako kažu, imajući u vidu poslednja dešavanja i saslušanja nekih od bivših ili sadašnjih funkcioner, poput Dijane Hrkalović, nekadašnje državne sekretarke MUP, i Slaviše Kokeze, predsednika FSS, koji su odbili da odgovore na pitanje o ugrožavanju bezbednosti predsednika Vučića – konkretno, o pripremama za njegovu likvidaciju!

„Jedan dobar deo ljudi iz političkih krugova, sudstva i tužilaštva je očito ispleo jednu čvrstu mrežu koja je vezana za Srbiju, ali i za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Deluje kao pokušaj grupnog udruživanja da bi se uticalo na politička zbivanja u našoj državi. Pitanje je jedino ko je koordinirao radom te organizacije, ko je organizovao sve, a moguće je da je, pored domaćeg faktora, uticaj imao i neki strani. Pritom, sve ovo liči na period pred ubistvo Đinđića i zato službe moraju da posvete potpunu pažnju ovom slučaju“ – rekao je Marko Nicović, bivši načelnik Beogradske policije, za Kurir.rs


UDARNA VEST.rs (Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare