Šok u evropskoj kući fudbala zbog Srbije i Kokeze?!

Kako Kurir.rs prenosi, šokantne informacije o Slaviši Kokezi, prijatelju i bliskom saradniku predsednika UEFA Aleksandra Čeferina, polako izlaze na videlo.

Sve vesti iz Beograda navode se kao novi problem u predsednikovanju Čeferina. Posle podsećanja da je njegova advokatska kancelarija branila jednog zloglasnog narko-bosa prelazi se na polje regiona:

– Izgleda da je predsednik UEFA blisko povezan s balkanskim mafijaškim područjem, i to ne s bilo kim. Već smo pisali o sumnjivim poslovima Čeferina i Davora Šukera, predsednika Hrvatskog fudbalskog saveza, a sada je na red došla i njegova veza sa Slavišom Kokezom. Sva trojica su uticajni članovi UEFA. Balkansko mafijaško podzemlje dostiže do samog vrha Evropske fudbalske asocijacije, što je zaista zapanjujuće – navodi se na ovom slovenačkom portalu, uz dodatak da je još gora činjenica „veza Kokeze i jednog od najvećih srpskih zločinaca Veljka Belivuka“.

– Kokeza je jedan od retkih zvaničnika u regionu koji ima direktan kontakt sa Aleksandrom Čeferinom – prenosi Kurir.rs

U više navrata u opširnom tekstu se potencira bliskost Kokeze i Čeferina, i podatak da je Srbin Laković drugi čovek u UEFA. Takođe, prenose se i pojedini izveštaji srpskih medija.

Novi izbori u UEFA su na programu za godinu i po dana. Čeferinova pozicija je svim ovim skandalima znatno uzdrmana.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare