Vođu Alkatraza koji je danas uhapšen prijavila devojka?!

Beogradska policija uhapsila je Damjana Šobića, vođu Alkatraza, jedne od navijačkih grupa Partizana, a prilikom pretresa stana u kom je zatečen nađen je pištolj sa 13 metaka, dok su u garaži nađeni blindirani automobili s blinkerima, prenosi Kurir.rs.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, Šobića je policiji prijavila devojka nakon svađe u četvrtak, u razgovoru je tvrdila da je maltretira i da je u strahu jer on u stanu poseduje oružje .

Nakon toga, jake policijske snage su upale u stan, nakon bezuspesnog pokusaja da im Šobić otvori dobrovoljno vrata morali su da ih razvale i stave mu lisice. Na skrivenom mestu u stanu nađen je pištolj sa mecima, kao i nekoliko majica sa natpisom „Alkatraz“, baklje, panciri i drugi navijački rekviziti – prenosi Kurir reči njihovog izvora i dodaju da je u garaži zgrade na Paliluli nađeno šest automobila za koje se sumnja da ih je koristio uhapšeni vođa navijača, od kojih i „škoda“ na kojoj su bili policijski blinkeri, kao i blindirana vozila „audi“ i „bmw“.

Osumnjičenom Šobiću je određeno zadržavanje do 48 sati, a sumnjiči se za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.

Udarna vest.rs (izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare