NEMANJA GUZIJAN

Nemanja Guzijan jedan od najlepsih Etno vokala danasnjice na podrucuju Balkana, tacnije spoj specificnog vizuelnog identiteta mladog momka sa veoma raskosnim vokalom i vokalnim tehnikama.

U izvedbi Nemanje Guzijana nase tradicionalne pesme, bile one starogradske, sevdalinke ili izvorne dobijaju emociju bas onakvu kakvu i zasluzuju, tacnije prodiru lepotom izvodjenja u dusu slusalaca i pesmom nas vraca nasim korenima.
Pohvalno za Nemanju koji je rodom iz Apatina, je to sto mladim narastajima zeli da skrene paznju na prave muzicke vrednosti i  “ da ne zaboravimo ko smo i odakle smo potekli “ i to na najlepsi moguci nacin – pesmom …
Nemanja je svoj raskosni talenat prvi put predstavio siroj javnosti kroz talent show „Ja imam talenat “ gde je ostvario zapazen rezultat ulaskom u finale pomenutog takmicenja.


Od 2019 Nemanja se prikljucuje Etno sastavu “ ROCHER Etno Bend „, koji cine profesionalni akademski muzicari i sa kojima je nastupao na takmicenju “ Beovizija 2020 “ .
U nadi da ce sve vise ljudi sa ovih prostora da se okrene korenima, zajedno sa Nemanjom i njegovim slusaocima cemo se truditi da podstaknemo mlade generacije da spoznaju melem za dusu koji pruza izvorna muzika sa primesama nase bogate istorije Srpskoga Naroda ….

Udarna vest.rs/ Jasmina Velić

Izvor foto: Printscreen/Lična arhiva

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare