(VIDEO) NAPRAVILA MASAKR U HRIŠĆANSKOJ ŠKOLI! Stravičan zločin u Americi, uletela sa DVE PUŠKE i pištoljem među DECU, pronađen i JEZIV MANIFEST! 

Odri Hejl (28) koja je u hrišćanskoj privatnoj školi u Nešvilu ubila šest osoba imala je detaljnu mapu te ustanove, saopštila je policija.

Odri je poreklom iz Nešvila, a policija je u međuvremenu razgovarala sa njenim ocem, a saopštili su i da znaju gde je ona živela. 

Sva tri ubijena učenika imala su devet godina i oni su identifikovani kao Evelin Dajkhaus, Vilijam Kini i Hali Skrugs, piše CNN.

U pucnjavi je ubijena i 61-godišnja Sintija Pik, 60-godišnja Ketrin Kunc i Majk Hill (60), saopštila je policija.

„Utvrdili smo da je kod sebe imala mapu škole sa ucrtanim detaljima kao što su nadzorne kamere, mesta za ulaz… Znamo da je ušla tako što je pucala u jedna vrata“, saopštila je policija.

Policija je tokom uviđaja u školi osim mape pronašla i manifest.

„Našli smo manifest i neke natpise koji se odnose na današnji datum. Detaljno je napisamo šve što je planirala da se danas dogodi“, saopšteno je.

Osumnjičena devojka, koju su dva policajca eliminisala na licu mesta, kod sebe je imala tri oružja, piše CNN.

„Kod sebe je imala dve puške i pištolj. Verujemo da su dva oružja kupljena legalno“, dodaje se.

Pucala na vrata

Policija Nešvila objavila je snimku koji pokazuje kako je napadačica ušla u školu. Snimak, za koji se se čini da je sa nadzornih kamera unutar zgrade, prikazuje Odri Hejl kako puca na ulazna vrata, a zatim se penje kroz razbijeno staklo kako bi ušla.

Pucala na policiju

Policija je ranije podelila slike sa mesta zločina koje pokazuju da se Hejl spremala za paljbu kada je stigla policija. Prema policiji, pucala je na njihova vozila dok su se približavala, a jedno je pogodila u vetrobransko staklo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare