DOKAZ DA MESI NIJE TAKO DIVAN KAO ŠTO SE PREDSTAVLJA! Isplivao snimak koji otkriva kakav je zapravo Argentinac – RAZOČARAĆETE SE! 

Na društvenim mrežama isplivao je snimak koji će razočarati brojne fanove proslavljenog argentinskog asa Lionela Mesija.

Žestok verbalni sukob koji je Mesi nakon četvrtfinalnog okršaja sa Holandijom imao sa napadačem Vutom Veghorstom jedan je od momenata koji su obeležili Mundijal u Kataru.

Mesi, koji važi za uzornog sportistu, nije sklon ispadima i svojim ponašanjem na terenu i van njega predstavlja primer ostalima, u Kataru je pokazao svoju mračnu stranu.

Podsetimo, najpre je svojim gestikulacijama provocirao iskusnog Van Gala, a onda je prekinuo intervju kako bi se verbalno obračunao sa holandskim reprezentativcem Veghorstom.

U sred intervjua se okrenuo ka napadaču Holandije i uzviknuo:

„Šta gledaš, glupane? Šta hoćeš? Beži tamo glupane“ poručio je nervozni Mesi.

Javnost tada nije zamerila Mesiju na sramnom ponašanju, verovali su da je Argentinac burno reagovao jer je bio isprovociran od strane holandskog fudbalera – ali to nije istina!

Ispostavilo se da je tačno ono što je Veghorst od starta govorio – hteo je samo da se rukuje sa kapitenom Gaučosa, a ovaj je to odbio i izvređao ga na kraju.

„Hteo sam da se rukujem s njim nakon utakmice jer imam ogromno poštovanje prema njemu kao igraču, ali on je udario moju ruku i sklonio je, jer nije želeo da se rukuje“, rekao je tada Holanđanin, ali mnogi mu nisu verovali.

Međutim, sada je isplivao snimak na kom se jasno vidi da je od starta pričao istinu i da Mesi ipak nije tako dobar kao što se predstavlja u javnosti.

Uverite se i sami:

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare