UŽIVO, NAPREDAK – ZVEZDA: Milojević potpuno iznenadio startnom postavom! Nema Borjana, Kataija… (SASTAVI)

Fudbaleri Crvene zvezde od 17 časova gostuju Napretku u Kruševcu u 27. kolu Superlige Srbije.

Sastavi:

Napredak: Petrić – S. Jovanović, Đeković, Kerkez, Vukajlović – Stanković, Krstić – Đ. Jovanović, Knežević, Čečarić – Šarić. Trener: Dragan Perišić.

Crvena zvezda: Vasiljević – Vigo, Eraković, Dragović, Azarov – Kanga Nikolić – Bukari, Ivanić, Mitrović – Pešić. Trener: Miloš Milojević.

Trener aktuelnog šampiona je odlučio da promeša karte za duel u Kruševcu.

Uoči meča:

Crveno-beli su u prolećnom delu sezone gotovo savršeni, pošto pored sedam pobeda, uključujući i trijumf u Kupu protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, imaju jedan remi i to u prvoj utakmici nakon pauze.

Pre meča protiv Napretka, Zvezda je na 26 utakmica osvojila 72 bodova i ubedljivo je prva na tabeli, dok su „Čarapani“ u borbi za mesto u plej-ofu sa 26 bodova.

Trener Crvene zvezde, Miloš Milojević, poručio je u najavi utakmice da njegov tim ima razlog da pobeđuje uprkos velikoj bodovnoj prednosti, ali nije isključio mogućnost da na teren u nastavku sezone šalje pomešane sastave, piše Kurir.

„Imamo motiv, gledamo da koliko god je moguće povećamo prednost iz kola u kolo. Motivacija neće biti problem za utakmicu u Kruševcu, jer igramo u fudbalskom gradu i ambijentu, mislim da možemo da odigramo dobar meč“, rekao je Milojević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare