„DRAGO MI JE ŠTO SU LJUDI PROMENILI MIŠELJENJE O MENI“ Sandra o svom učešću u Zadruzi, otkrila nove planove a tiču se njenog OCA!

Sandra Rešić, bivša zadrugarka i pevačica, nakon sedam meseci života u spoljnjem svetu, progovorila je o svom učešću u Zadruzi.

Sandra je u „Premijera Vikend Specijalu“ progovorila o bivšim zadrugarima ali i svom boravku na imanju, a onda i otkrila zašto nije pevala onoliko kolilo se od nje to očekivalo.

– Nisam mnogo pevala. Nisam smatrala da rijaliti treba da bude nešto gde ću ja svaki put kad se kamera okrene prema meni da zapevam. Imali smo mi raznorazne programe i igrice gde sam mogla da pokažem svoj talenat. Glupo je da u sred ozbiljne emisije odgovorim na pitanje tako što ću da otpevam ono što želim da kažem – nasmejala se Sandra i otkrila šta sprema u bliskoj budućnosti a tiče se njenog oca:

– Snimiću par obrada kao što san jednom već i najavila, naći će se tu i neke pesme mog oca. Vidim da se o njemu piše, ali na neki drugačiji način. U početku su me osuđivali da se kačim na tuđe prezime… Ne znam samo kako tuđe, kad je prezime moje, ali dobro. Sada se to promenilo i drago mi je zbog toga. Srećna sam što narod koji je imao neku averziju prema meni sada ima bolju sliku i što je prepoznaju moju iskrenost. Sada sve što radim naiđe na pohvale i pozitivne kritike.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare