OVU GLUMICU LJUBI MILICA PAVLOVIĆ! Pevačica podelila snimke sa intimne proslave: Uvek su tu jedna za drugu, a poznaju se GODINAMA

Dragana Mićalović u jednoj prestoničkoj kafani upriličila je proslavu povodom svog 32. rođendana, gde je okupila najuži krug porodice i prijatelja, pa se uz dobro poznate zvuke harmonike slavilo do jutra.

Osim porodice i najbližih prijatelja, na rođendanskoj proslavi pojavila se i pevačica Milica Pavlović, koja je inače Draganina koleginica još iz srednje škole.

Milica Pavlović, Dragana Mićalović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Milica je bila posebno raspoložena, a koliko su njih dve bliske privatno, videlo se i po tome što su se u pojedinim trenucima njih dve grlile i ljubile, te da su bile neizmerno srećne što su to veče zajedno, piše Kurir.

Atmosfera je dostigla vrhunac, a sve oči bile su uprte u slavljenicu koja je blistala i nije skidala osmeh s lica. Dragana je u jednom trenutku oduvala svećice, a potom zaigrala uz harmoniku i zapevala u duetu sa sestrom Slobodom Mićalović.

Milica Pavlović, Dragana Mićalović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Dragana je zračila dobrim raspoloženjem u zelenoj haljini, dok su se Sloboda i Milica ludo zabavljale uz narodne hitove.

– Dragana i ja se poznajemo iz srednje muzičke škole. Tačnije, upoznale smo se na pripremama za srednju muzičku školu. Od tada se poznajemo, družimo, podržavamo i u ovom velikom gradu – otkrila je nedavno Milica, koju je na njenom prvom solističkom koncertu u Nišu podržala upravo Dragana.

Milica Pavlović, Dragana Mićalović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare