SKANDAL! ZAMENILI SRPSKU ZASTAVU HRVATSKOM! NEVIĐEN propust pred početak EVRO!

Holanđani su promašili i našu i Englesku zastavu…

Gaf Holandije: Zastava Srbije zamenjena zastavom Hrvatske

Do početka Evropskog prvenstva ostalo je samo nekoliko dana, a selekcija Srbije će prvi meč odigrati u nedelju, 16. juna protiv Engleske. Međutim, uoči ovog meča, Holandija je napravila veliki propust u najavi turnira, koji je izazvao negativne reakcije među korisnicima Redita.

Greška koja je izazvala negodovanje

Holandija je u najavi Evropskog prvenstva napravila neobičnu grešku – umesto zastave Srbije, postavili su zastavu Hrvatske, dok su umesto Engleske koristili zastavu Velike Britanije. Ova zamena zastava izazvala je negodovanje među srpskim korisnicima društvenih mreža, koji su reagovali besom zbog ove nedopustive greške.

Republika
Najava Holanđana za duel „Srbije i Engleske „

Reakcija javnosti

Kako se Srbija posle 24 godine vraća na Evropsko prvenstvo, očekivanja i uzbuđenje među navijačima su veliki. Stoga, greška Holandije nije prošla neprimećeno, a mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo ovim propustom. Zamena zastave Srbije zastavom Hrvatske nije samo puka greška – za mnoge je to i uvreda koja nije naišla na pozitivan prijem u srpskoj javnosti.

Ova neobična situacija dodatno je podgrejala tenzije i očekivanja pred početak Evropskog prvenstva, a reakcije korisnika Redita jasno pokazuju koliko je važno pažljivo pristupiti takvim detaljima, kako bi se izbegle neprijatnosti i uvrede.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare