Radnik komunalnog pao sa kamiona i poginuo: Tragedija kod Topole

Dušan I. (49) radnik komunlanog preduzeća nastradao je kada je pao sa kamiona za odnošenje smeća, a kojim je upravljao njegov kolega R.T.

Kako Informer nezvanično saznaje, saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedeljak oko 16 sati u selu Donja Šatornja kod Topole. 

– Kamion je vozio R.T. dok je Dušan stajao na njemu sa strane. Radili su sakupljali otpad. Išli su ka Blaznavi. U tom delu je nizbrdica, strmo je i pretpostavljam da je išao malo brže kamion te je Dušan pao sa njega. Tom prilikom je zadobio povrede usled kojih je preminuo na mestu nezgode – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Nada, majka nastradalog Dušana, kaže da joj je za strašnu tragediju rekla snajka koja je tuda prolazila i videla nezgodu. 

– Moj Dušan se u toj firmi zaposlio pre godinu dana. Čula sam da je kamion klecnuo i da je on pao sa njega i na mestu ostao mrtav. Neko je rekao i da je navodno kada je pao neko vozilo prešlo preko njega. Ništa tačno ne znam osim da mi je sin nastradao – kaže nesrećna majka.

Prema njenim rečima Dušan ima dve sestre i nije se ženio. 

 Živeo je sa mnom, sada sam ostala sama. Pre ove firme radio je 35 godina u vojsci putovao je do Aranđelovca. Put ga je iscrpljivao pa je to napustio i zaposlio se ovde u Topoli – objasnila je Nada kojoj od juče dolazi rodbina i izjavljuje saučešće. 

Policija je obavila uviđaj na mestu nezgode kojim će biti utvrđen uzrok ove tragedije. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare