ZA OVO IME NIKADA NISTE ČULI Ilda Šaulić se zapravo ne zove tako, evo šta piše u njenoj ličnoj karti: Šaban je imao veliki razlog da tako nazove ćerku

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić iz braka sa suprugom Gordanom ima troje dece Sanelu, Mihajla i Ildu koja je takođe pevačica.

Ilda Šaulić godinama je na javnoj sceni, a uprkos popularnosti koju je stekla, malo ko zna njeno pravo ime.  Njeno pravo ime je Ilduza, arapskog porekla i znači „srećna zvezda“ i varijanta je imena Jilduza.

Pevačica je ime dobila po baki Ilduzi Demirović, Šabanovoj majci, od koje je pevač nasledio talenat za muziku.

Podsetimo, Ilda je pre supruga volela muškarca koji je bio 30 godina stariji od nje.

Kako je popularna pevačica ispričala jednom prilikom, u pitanju je poslovni čovek, a razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi. Njihova romansa počela je kada je pevačica bila u ranim dvadesetim, a trajala je čak 15 godina.

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

– Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – ispričala je Ilda Šaulić posle raskida.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare