NASTRADALA SRPKINJA U GRČKOJ BILA TRUDNA! Novi detalji teške nesreće kod Paralije! NEPLANIRANO KRENILI NA LETOVANJE, DEČAČIĆ I MUŠKARAC JOŠ U BOLNICI! 

Nesrećna porodica iz Srbije neplanirano otišla u Grčku.

Tragična vest o smrti 34-godišnje državljanke Srbije, koja je 5. juna izgubila život u saobraćajnoj nesreći u Grčkoj, potresla je njene poznanike i šokirala javnost. Nesreća se dogodila na putu između Katerinija i Paralije, gde je porodica bila na letovanju. U direktnom sudaru njihovog automobila „škoda“ i lokalnog gradskog autobusa.

Žena je nastradala, dok su njen suprug (41) i sin (2) pretrpeli povrede.

– Žena je dan nakon udesa podlegla povredama u grčkoj bolnici Katerinis, dok su njen suprug i dete transportovani u bolnicu u Solunu. Oni nisu životno ugroženi i trebalo bi uskoro da napuste bolnicu. Mušakrac ima prelome, a dečačić je zadobio povrede glave –  kaže izvor Kurira.

Nesreća je navodno izazvana lošom saobraćajnom signalizacijom, odnosno nesinhronizovanim semaforima na raskrsnici, što je dovelo do teškog sudara. Takođe, vozač autobusa je, prema navodima istog izvora, vozio brže od dozvoljene brzine na toj deonici puta, što je dodatno doprinelo tragičnim posledicama sudara.

Poznavaoci porodice otkrili su da su nesrećni supružnici i njihov mali sin otputovali neplanirano na letovanje na poziv bake i deke, koji su već boravili na tom mestu nekoliko dana pre njihovog dolaska. Planirali su da se pridruže starijim članovima porodice i da provedu opuštajući odmor. Nesreća se dogodila dok su se uputili na obilazak okoline, samo nekoliko sati nakon njihovog dolaska na destinaciju.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare