EKSKLUZIVNO! 50 MILIONA ZA 4 GODINE! Zenit nudi Luki Joviću ogromno bogatstvo! Srpski as ima reč

Hoće ga Milan, ali ga hoće i drugi i za to ne žale novac. Srpski reprezentativac Luka Jović broji dane do početka Evropskog prvenstva, ali očigledno ima i “slatke muke” gde će sledeće sezone nataviti karijeru.

Kako nam je rečeno od izvora bliskih igraču Milana, odlazak u Saudijsku Arabiju za Luku ovog trenutka nije opcija i to ne želi. Iz Italjie se sve češće čuje da ga Milan želi u naredne tri godine, ali prava “bomba” dolazi iz Rusije.

Zenint je superman da učini Luku Jovića možda i jednim od najplaćenijih igrača u istoriji lige – nudi mu za četiri godine neverovatnih 50 miliona evrao. Iako je finansijski ponuda izuzetna, Luka ne želi da donosi ishitrene odluke. Trenutno je kompletan fokus na reprezentaciji Srbije i što boljoj pripremi za EURO 2024 gde naš nacionalni tim prvu utakmicu igra protiv Engleske 16. juna u Gelzenkirhenu.

Ostaje da se vidi šta će Jović na kraju odlučiti, ali očigledno je da ćemo sjajnog napadača i sledeće sezone gledati u nekom od najboljih evropskih klubova i liga.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare