„UTVRĐUJE SE UZROK SMRTI“ Ministar policije Ivica Dačić o smrti brata potpredsednika Vlade Federacije BiH, otkrio i kako je došlo do sukoba u parku na Voždovcu

„Utvrđuje se uzrok smrti muškarca koji se sukobio sa dvojicom mladića juče u parku na Voždovcu“, rekao je danas u „Jutro na Blic“ ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

U Urgentnom centru u Beogradu sinoć je umro Đ. M. (37) nakon sukoba na terenu u parku na Voždovcu, saznaje „Blic“.

– Utvrđuju se činjenice kako je došlo do smrti. Mora da se izvrši obdukcija. Policija je sinoć oko 18-19 sati dobila poziv da je došlo do neke tuče i otišla je na tu adresu na opštini Voždovac gde je i zatekla povređenog – kaže Dačić.

Do sukoba je došlo, prema rečima supruge preminulog, nakon što su se njihova deca žalila da dvojica koja su pretukla preminulog čoveka nisu mališanima hteli da vrate loptu.

– Otac je izašao, čula se neka galama i kada je žena izašla saznala je da je imao sukob sa dvojicom mladića. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje – kaže Dačić.

Kako navodi, ubistvo sigurno nije u pitanju, ali se utvrđuje da li je čovek preminuo od posledice sukoba.

– Lekari kažu da je bilo i nekih zdravstvenih problema, neki epileptični napad ili se možda srčani napad, ali to je sada pitanje. Najveći problem je što ne postoje kamere i što nema svedoka da bi se tačno utvrdilo šta se dogodilo – izjavio je Dačić za „Blic“ TV.

On je naglasio i da slučaj sigurno neće ostati nerešen, kao i da policija traga za učesnicima u konfliktu. 

Kako je „Blicu“ potvrđeno, Đ. M. je brat potpredsednika Vlade Bosne i Hercegovine.

O ovom smrti Đ. M. se oglasilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a saopštenje pročitajte u odvojenoj vesti.

Inače, prve informacije su bile da je muškarac pretučen od strane dvojice mladića nakon što je otišao da odbrani sina u parku.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare