OBRT U ISTRAZI BRUTALNOG UBISTVA MALE MARIJE (8) Muškarac koji ju je silovao i ubio ipak nije njen ujak, evo šta je rekao nakon hapšenja

Muškarac (32), koji je uhapšen u subotu u Rumuniji zbog sumnje da je silovao i ubio osmogodišnju devojčicu Mariju nije njen ujak, kako se prvo mislilo. Štaviše, osumnjičeni uopšte nije u krvnom srodstvu sa ubijenom devojčicom.

Kako je sada rasvetljeno u istrazi brutalnog ubistva devojčice, u pitanju je brat nevenčanog supruga Marijine majke, sa kojim je ona otpočela vezu kada se rastala sa prvim mužem, sa kojim je dobila dvoje dece – Mariju i još jednu devojčicu.

Biološkom ocu ubijene Marije navodno nije bilo dopušteno da viđa decu.

Mene je bivši kolega pozvao da mi javi da mi je dete nestalo„, rekao je u suzama biološki otac za medije.

On je navodno tada krenuo ka selu gde je njegova bivša supruga živela sa njihovo dvoje dece i novim dečkom.

Otišla u kuću zločinca po šerpu

Podsetimo, devojčica je u petak oko 20 časova otišla do kuće osumnjičenog na molbu majke, kako bi uzela šerpu. Osumnjičeni živi u kući koja se nalazi u dvorištu do njihovog. Kako se dete nije vratilo posle desetak minuta, majka je poslala mlađu ćerku da vidi zašto se Marija zadržala. Međutim, devojčica se vratila kući i rekla da nije našla ni „strica“ ni sestru, te je porodica odmah krenula u poteru za devojčicom.

Kada ni posle sat vremena nisu uspeli da je nađu, alarmirali su policiju. Na lice mesta je stiglo oko 100 pripadnika policije, volontera, spasilačkih timova, koji su češljali teren do duboko u noć. Nažalost, telo male Marije pronađeno je polunago i krvavo u šipražju kraj šume u ataru sela.

Odmah se krenulo u potragu za osumnjičenim, a on je uhvaćen u subotu oko podneva, nedaleko od mesta zločina. Njega su policajci uočili dok se kroz visoko rastinje šunjao kao svojoj kući. Kako se oglušio naređenjima da se preda i krenuo je da beži, policajci su ispalili dva hica upozorenja, nakon čega je osumnjičeni savladan.

On je u tužilaštvu priznao zločin i rekao da devojčicu nije hteo da ubije.

„Bio sam mnogo pijan“, govorio je monstrum.

Navodno osumnjičeni nema krivični dosije, ali komšije po selu pričaju da je znao da bude problematičan.

UDARNA VEST.rs (Blic/Telegraf)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare