MRAČNA TAJNA STANISLAVA KROFAKA ISPLIVALA NA VIDEO: Skandalozni MMA borac raskrinkan do srži!

Domaća javnost bruji u raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere. Dok gledaoci čekaju dalji razvoj događaja, neki od njihovih cimera dali su svoj sud o ovoj temi. Među njima se našao i Marko Đedović, koji je sinoć analizirao aktuelnosti na imanju sa Darkom Tanasijevićem.

– Marko, kako komentarišeš raskid Maje i Stanislava? – upitao je Darko.

– Očekivao sam, otkada sam rekao da su se*s imali Ša i Miona, priča se menja. Sada mi je sve jasno. Stanislav nikad nije rekao da ne voli Mionu, ona nikada nije rekla da ne voli Stanislava. Ulazak sa Majom u vezu dok ja nisam izgovorio da su Miona i Ša imali se*s, faca mu se izobličila. Stiže pismo ćerke u kom su rekli da Miona valjda, a Maja ne. Tad je on rekao da nema više se*sa na televiziji, a onda imao se*s sa Majom. Sad tvrdi da nije imao, kao kad vidimo prokomentarišite. Da li će Miona i on biti zajedno ja ne znam, ali da imaju emocije jedno prema drugom, imaju, to je jasno kao dan. On čovek direktno gleda u Mionu. Sve što je ušao sa stavom da mu ne mogu njegovi ovo ili ono, vidiš da mogu. Kako da mu veruje onda? Da nije ušao Ša, Miona i Stanislav bi već u braku bili. Miona neće da ostavi Ša jer je 31. imala se*s sa njim, pokajala se odmah. Miona ima strah od Stanislava, ne znam da li bi izdržala taj pritisak. Čovek je svinger i njemu je zbog Mioninog i Šakijevog se*sa povređena sujeta. Duplo us*an ego. Maja mu je negde u raspravi rekla Ša je psihopata, al on kao takav ti je skinuo ribu i je*ao. Tu je njemu samo sujeta i ego. Emocija je vidljiva i sa jedne i sa druge strane – rekao je Đedović.

– Ti si Maji danas otvoreno rekao kako stoje stvari. Zašto onda ona plače i ostaje u tom odnosu? – upitao je Darko.

– Maja ima strah od ostavljanja, Maja razume Ša jer su isti. To nije ljubav, to je strah od ostavljanja. Ja sam joj rekao da ispada vapaj za ku*em, sama je pričala da gleda u Mionu, da promeni facu kad je u pitanju se*s Mione i Ša. Njega je ta informacija razvalila. Ovo je dvoje ljudi koji se vole, u strahu da ponovo stupe u odnos jer su ispovređivali jedno drugo. Kada je Stanislav skočio i rekao da je ponosan što nije imala se*s. Miona koja ne želi da veruje da Stanislav kaže da je krava. Onda on devojci koja mu je sve to uradila se izvinjava ako je to uradila. To je vrhunac ljubavi, da si ti toliko sigurna da taj neko nije to rekao. Mene oni neće sprdati, ja sam gomilu puta rekao da neću da iznosim svoje mišljenje, sada sam apsolutno siguran jer su činjenice na mojoj strani – rekao je Marko.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare